Povestea Onlinefactory a inceput in 2012, atunci cand la timpuri noi era nevoie de idei noi. Design-ul web ne ofera oportunitatea de a ne transpune ideile, viziunea si perspectivele, in planuri diverse, creative, pline de culoare si forme.

Platforma favorita de dezvoltare este WordPress, platforma open source extrem de capabila dar si foarte simplu de administrat. Cu WordPress se pot realiza site-uri de prezentare, blog-uri, magazine online, cataloage, galerii de imagini si filme, platforme de comunicare si multe altele.

Din perspectiva dezvoltarii si functionarii unui site web, suntem adeptii ideilor simple si practice care valorifica lucrurile esentiale ce tin de functionalitate, aspect si operabilitate.

WordPress is web software you can use to create a beautiful website, blog, or app. We like to say that WordPress is both free and priceless at the same time.

Pana in acest moment am dezvoltat in jur de 80 de proiecte: web design, grafica personalizata (sigle, logo-uri), optimizare SEO si altele.

Onlinefactory team